• +90 216 553 3230
  • info@bilimselyuzme.com
Yüzme Sporu Hakkında Bazı Bilgiler

Yüzme Sporu Hakkında Bazı Bilgiler

Yüzmeyle ilgili en büyük iki yanılgıdan birincisi yüzmenin sadece yaz aktivitesi olduğu düşüncesiyken ; bir diğeri de yetişkinlerin yüzme öğrenemeyeceğidir.

Artık bir çok il ve ilçede yüzme havuzları ve yüzme kursları bulunmaktadır. Her yaş grubu için açılabilen kurslar sayesinde yaşınız kaç olursa olsun , yüzme öğrenebilirsiniz. Yüzme derslerinde yaşınıza uygun yüzme programı ile kısa zamanda yüzme öğrenebilirsiniz. Yüzme dersinde öğreneceğiniz doğru yüzme stilleriyle ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan bazı sağlık sorunlarını da ortadan kaldırabilirsiniz. Mesela yaş ilerledikçe güçsüzleşen omurga yüzme sayesinde güçlenerek duruş bozukluklarını bile büyük ölçüde düzeltirdi. Bel ve sırt ağrınız var ise yada bu bölgelerde fıtık yüzünden ağrı çekirsanız ;  yine yüzme kurslarında profosyonel çalışanlar sayesinde doğru kaslarınızı çalıştırarak ;  bu ağrılardan kurtulabilirsiniz.

Günümüzde ısısı ayarlanabilen havuzlar sayesinde yüzme , yaz sporu olmaktan çıkarak on iki ay boyunca yapılabilen bir spor haline gelmiştir. Kapalı yüzme havuzlarında verilen yüzme dersleri ile isterseniz yaza girmeden yüzme öğrenebilir ya da yüzme biliyorsanız bile yüzme dersleri sayesinde bir çok yüzme stili ve tekniği öğrenebilirsiniz.

Kapalı alanlarda spor yapmasını sevmiyor ya da spor salonlarından çok fazla hoşlanmıyorsanız yüzme kursları sizin için oldukça güzel ve eğlenceli bir alternatif olacaktır.  İster yüzmeyi ister yeni öğremek için , ister teknik geliştirmek için yüzme kursuna gidin , muhakkak fiziksel ve ruhsal açıdan bir çok faydasını göreceksiniz.

Bilimsel Özel Yüzme Kursu, Özel Yüzme Dersi Hakkında Bilgiler

Yetişkinlere ve Çocuklara yüzme kursu çalışmalarını özel bire bir şeklinde planlamaktayız.

Karşılıklı gün ve saat planlaması yapılarak programlarınız hazırlanmaktadır.Özellikle su korkusu olanlar veya kısıtlı zamanı olup yüzme öğrenmek isteyenler ÖZEL DERS programlarından yararlanabilir.

Çalışmalarımızı hafta içi ve hafta sonu şeklinde planlanmaktadır.

Yorumlar (0)

Yorumunuzu Yazın
Kişisel verilerin gizliliği gereği sitemizde sizden talep ettiğimiz veriler ve bu verilere ilişkin veri saklama politikamızı gösterir metne buradan ulaşabilirsiniz